Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Find din nye robot plæneklipper her hos W. J. Maskinservice. At finde den helt rette robot plæneklipper er ikke altid lige til.

Hos W.J. Maskinservice har vi til dit held et godt udvalg af disse smarte maskiner. Vi er overbevist om at det vil være en investering som du bliver glad for, både på den korte og den længere bane.

Med en af disse fantastiske maskiner slipper du nemlig for besværet med at slå græs. Du får ikke alene en konstant pæn og velholdt plæne. Du får nemlig ligeledes mere tid og overskud til dig selv.

Om du vil bruge den vundne tid på dig selv og familien eller på små projekter i haven er helt op til dig. Sikkert er det dog at din hverdag bliver nemmere og mindre stressfuldt fra nu af.

Flere anvendelsesmuligheder med en robot plæneklipper

En robot plæneklipper er en genial investering for de fleste med en græsplæne. Der findes nemlig ikke kun maskiner til de små græsplæner rundt omkring i baghaverne. 

Det er dog langt fra kun ejere af et parcelhus som kan få gavn af disse maskiner. Virksomheder med større eller mindre grønne områder kan ligeledes have stor gavn af en af disse maskiner. 

Endeligt kan en af disse maskiner også være til stor hjælp for det offentlige. Her kan de eksempelvis klippe græsset i parker og lignende.

Mulighederne er åbenlyst mange og med vores store udvalg bliver mulighederne ikke mindre. Vi har nemlig varianter til et hvert behov. Sving endelig indenom for at opleve det store udvalg med egne øjne.

Det bedste af det hele er, at vi også kan tilbyde servicering og reparation af din robot plæneklipper. 

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon