Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

W. J. Maskinservice er din maskinforretning Nordjylland. Ved at samarbejde med os får du en professionel maskinforretning Nordjylland som gør sig umage for dig.

Vi går meget højt op i, at kvaliteten er helt i top. Dette gælder vores maskiner såvel som vores arbejde. Vi ønsker nemlig ikke at overlevere noget til vores kunder som vi ikke står fuldt ud inde for. 

Når du handler med os, er du således sikret en god kvalitet hele vejen igennem.

Netop dét at vores produkter og det arbejde vi udfører, er af høj kvalitet fører en række fordele med sig. Først og fremmest får du størst mulig komfort og køreglæde. Det bliver med andre ord lige dét sjovere at gå på arbejde.

Desuden er du gennem vores kontinuerlige service af dine maskiner sikret en stabil drift. Når dine maskiner bliver set efter i sømmene med jævne mellemrum, er der nemlig mindre chance for at den enkelte maskine står af.

Skulle uheldet alligevel være ud, så er der heldigvis hjælp at hente. Her træder vores mekanikere naturligvis gerne til og får din maskine op og køre igen.

Maskinforretning Nordjylland med nye og brugte maskiner

Som noget ganske unikt for en maskinforretning Nordjylland, kan vi tilbyde både nye og brugte maskiner. 

Uanset hvilken af delene du vælger at gå med, er du sikret et stort udvalg samt den gode kvalitet.

I vores sortiment af maskiner finder du faktisk alt hvad hjertet kan begære. Hos os har du nemlig en unik mulighed for at opdatere hele din maskinpark.

Dette sker naturligvis ikke fra den ene dag til den anden. Men uanset hvor lang tid det måtte strække sig over, så står vi altid klar med hjælp og vejledning.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon