Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Find din nye Kubota traktor hos W. J. Maskinservice. Her hos os vil du kunne finde en Kubota traktor som passer til dine behov.

Vi fører nemlig et bredt sortiment af netop disse maskiner. Dette er imidlertid ingen tilfældighed. 

Vi værner nemlig meget om kvalitet. Dette kommer både til udtryk i vores arbejde såvel som i vores sortiment af maskiner.

Her hos W. J. Maskinservice har vi mange års erfaring i branchen. Vi har sammensat vores team af medarbejdere ud fra deres dedikation og faglighed.

Således kan du altid stole på, at vores medarbejdere er dygtige og dedikerede indenfor deres respektive felt. Dette sikrer nemlig den bedst mulige kvalitet i vores arbejde for dig.

Stort udvalg af kubota traktor og andre entreprenør maskiner

Hos W. J. Maskinservice kan vi tilbyde en lang række forskellige maskiner. Alle har de til hensigt at gøre din hverdag som entreprenør lettest muligt.

Hos os kan du få dækket alle dine maskinelle behov. Du kan således med fordel købe alle maskiner hos os.

På den måde er du sikret maskiner af høj kvalitet til en skarp pris. Men ikke nok med det, så er du også sikret en god service og dermed en stabil drift.

Vi kan nemlig tilbyde servicering og reparation af dine entreprenør maskiner. Dermed kan du fokusere på det du er bedst til og lade os om vedligeholdelsen. På den måde har du mere tid og overskud til dine arbejdsopgaver. 

Hos W. J. maskinservice er service og kvalitet i højsædet. Vi gør os til hver en tid umage for dig og dine maskiner.

Med vores store sortiment er vi sikre på, at også du kan finde din næste kubota traktor her hos os. 

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon