Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Når du søger en Giant minilæsser, så er det sandsynligvis fordi at du går op i kvalitet og holdbarhed. Ved at vælge en Giant minilæsser er du sikret netop dette. 

Kvalitet og et service niveau helt i top er også noget som ligger os utroligt meget på sinde her hos W. J. Maskinservice. 

Vores medarbejdere har alle stor ekspertise indenfor deres respektive felt. Derfor kan du med rette forvente at både kvalitet og service er helt i top når du handler med os.

I vores sortiment finder du ikke alene Giant minilæsser, men et væld af nye og brugte maskiner.

Vores sortiment har faktisk vokset sig så tilpas stort med årene, at vi den dag i dag har et solidt og bredt favnende udvalg. Vi kan praktisk talt udfylde et hvert behov i din maskinpark.

Netop dette gør os til din ideelle samarbejdspartner. Når du køber dine maskiner her hos os er du sikret folk med ekspertise i den enkelte maskine. 

Dette giver dig som entreprenør, håndværker, landmand mm. Muligheden for at få den bedst mulige hjælp og vejledning i dine maskiner. Men fordelene stopper naturligvis ikke her.

Dine maskiner kan nemlig med fordel serviceres og om nødvendigt repareres her på vores værksted. 

Vi kan dermed være med i hele maskinens livscyklus og være medvirkende til at din maskine holder i mange, mange år frem.

Nærmest uendelige muligheder med en Giant minilæsser

Når du erhverver dig en Giant minilæsser kan det være med mange forskellige formål for øje.

Mulighederne med denne maskine er nemlig mange. Den kan både anvendes på byggepladsen af både entreprenører og håndværkere, i landbruget og mange andre steder.

Uanset hvad, så vil den hurtigt blive din foretrukne maskine til de mindre opgaver.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon