skip to Main Content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du leder efter entreprenørmaskiner til salg, så er du havnet det rette sted. Hos W. J. Maskinservice har vi et bredt sortiment af entreprenørmaskiner til salg.

Vi fører en række kendte og vigtigst af alt anerkendte mærker indenfor maskiner til din maskinpark. 

Vi går meget op i kvaliteten af de maskiner som vi har i vores sortiment. Du kan dermed trygt stole på at kvaliteten er i top når du handler med os.

Vi har gjort os umage med at bygge et sortiment op, som dækker alle dine behov som entreprenør. Du finder således alt i entreprenørmaskiner til salg her hos os.

Du kan med andre ord, med stor fordel købe hele din maskinpark gennem os her hos W. J. Maskinservice.

På den måde er du nemlig garanteret robuste maskiner af høj kvalitet. Men ikke nok med dette, så er du sikret vores gode service hele vejen igennem.

Et sikkert valg til din entreprenørmaskine

Når du køber dine maskiner hos os er du sikret bedst muligt i, at de holder i mange år fremover. Vores dygtige og dedikerede mekanikere står nemlig klar til at tilbyde servicering af dine maskiner.

Desuden har de også stor erfaring med at udføre reparationer på alle maskiner i vores sortiment. 

Vores mekanikere kender vores maskiner fra yderst til inderst. De kender med andre ord hver en møtrik. 

Dette gør, at de hurtigere end de fleste kan diagnosticere og reparere dine maskiner når du har brug for det. 

Det giver ikke kun mere ro i maven for dig som indehaver af maskinerne, men sparer dig også tid og besvær i hverdagen. Fordelene står dermed nærmest i kø her hos W. J. Maskinservice og vi håber at du vil kigge forbi næste gang du søger entreprenørmaskiner til salg.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon