Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du søger efter brugte entreprenørmaskiner, så er du havnet det rette sted. Hos W. J. Maskinservice har vi altid et stort udvalg af brugte entreprenørmaskiner på lager.

Den gode kvalitet og det høje serviceniveau ligger i vores DNA. Således er du til en hver tid sikret en fantastisk service hos os.

Kvaliteten skinner tydeligt igennem i vores sortiment af nye såvel som brugte entreprenørmaskiner. Vi vil nemlig aldrig sælge dig noget som vi ikke selv ville bruge eller kunne stå indenfor.

Du kan med andre ord være forsikret om, at du hos os får maskiner i høj kvalitet. Netop kvaliteten kommer du for alvor til at kunne mærke i hverdagen. 

Her vil maskinerne først og fremmest være komfortable og givtige i det daglige arbejde. Men fordelene stopper langt fra her.

Med kvalitet kommer holdbarhed og robusthed nemlig også oftest. Det vil sige at maskinerne har langt mindre tendens til at stå af.

Det sparer dig både tid og penge på værkstedet. Tid og penge som du i stedet kan investere i din virksomhed.

Service og reparation af brugte entreprenørmaskiner

Hos W. J. Maskinservice står vi klar til at servicere samt reparere dine brugte entreprenørmaskiner. På den måde er du også bedst muligt sikret mod overraskelser. 

Med den rette pleje og service er der nemlig endnu længere mellem reparationerne. Det kan således godt svare sig at forkæle maskinerne med en ekstra grundig service hos os.

Udover brugte entreprenørmaskiner tilbyder vi et endnu større udvalg af nye maskiner. Desuden tilbyder vi et team af dygtige og hårdtarbejdende mekanikere samt autoriserede reservedele.

Du og dine maskiner får med andre ord det bedste af det bedste her hos W. J. Maskinservice.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon