Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du leder efter en ATV Honda, så er du kommet til det rette sted. Hos W. J. Maskinservice tilbyder vi et udvalg af nye såvel som brugte ATV Honda.

Den gode service ligger i vores DNA. Du kan dermed også med rette forvente en god og personlig service når du handler med os.

Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor servicering samt reparation af ATV Honda. Dette kommer naturligvis også dig som kunde til gode.

Du kan nemlig med fordel få serviceret dine maskiner og køretøjer her hos os. Vi er specialister indenfor de respektive produkter vi sælger og kender dem dermed ud og ind.

Du finder således ikke et værksted med større viden og erfaring med dine maskiner, end os her hos W. J. Maskinservice.

ATV Honda med mange anvendelsesmuligheder

Med en ATV Honda har du en virkelig god makker. Den har utrolig mange anvendelsesmuligheder, hvilket er med til at gøre den til det ideelle arbejdsredskab.

Vi har flere forskellige modeller som du kan vælge imellem. Hos os finder du bl.a. modellerne: 250, 420, 500 og 520, ligesom du både finder nye og brugte varianter i vores sortiment.

Dens kompakte størrelse, robusthed og evne til at køre i stort set alle terræner gør den til din nye bedste ven. Du vil hurtigt opleve at den kan gøre din hverdag både sjovere og lettere.

Du kommer nemt og bekvemt rundt på byggepladsen, landbruget, fabrikken og mange andre steder med en ATV Honda.

Udover disse fantastiske maskiner, så har vi også et godt udvalg af andre maskiner. Disse kan være dig som entreprenør, håndværker, landmand og lignende stillinger til yderst stor hjælp.

Vi står til enhver tid klar til at vise vores udvalg af maskiner frem – Så tøv endelig ikke med at kigge forbi W. J. Maskinservice.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon